Professioneel Warehousing

Heeft u zelf weinig ruimte om materiaal op te slaan? Maar heeft u wel behoefte aan opslag? Dan hebben wij diverse mogelijkheden voor u.

Expeditie / Forwarding

Wij beschikken over een (inter-)nationaal distributienetwerk waarmee u zich kunt verzekeren dat wij de meest efficiënte supply chain processen hanteren. Als het aankomt op wegtransport, zeevracht en luchtvracht hebben wij bewezen expertise en succesvolle resultaten als expediteur. Wij zijn daarom uw perfecte partner om uw project uit handen te nemen en u te ontzorgen. Iedere opdracht bekijken we vanuit uw uitgangspunt, waarbij wij onze logistieke ervaring voegen.

Specialisten in distributie

Sneed Logistics B.V. levert in de Benelux altijd binnen 24 tot 48 uur. In Nederland garanderen we zelfs distributie binnen 24 uur. Dankzij ons gevarieerde wagenpark kunnen wij zendingen lossen vanaf 1 tot wel 1100 kilogram. Naast distributie verzorgen we ook de warehousing (opslag) voor onze klanten.

nationaal en internationaal

Zowel in binnen- en buitenland zijn wij breed inzetbaar. Wij leggen de lat voor onszelf graag torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door de kennis van onze professionals. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet. Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van Sneed Logistics B.V. bereikt alles zijn bestemming.

Betrouwbaar, ambitieus en professioneel. Het zijn drie kernwaarden van Sneed Logistics B.V.