Sneed Logistics B.V. is opgericht met de ambitie de grootste en beste koeriersbedrijf van de regio te worden.

Dat doel werd al snel werkelijkheid toen het aantal mensen dat ons wist te vinden van een aantal bedrijven naar grote partners werden.

Met een team van ervaren en professionele chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw zendingen veilig, snel en tegen scherpe prijzen op uw gewenste bestemming terecht komen. Wij hebben meerdere wagens en kunnen daarom zendingen van verschillende groottes vervoeren. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder op onze website of vraag een offerte aan

RAZENDSNEL BEZORGD

snel

U heeft een zending en deze moet snel bezorgd worden, dan zijn wij de juiste partij om in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig wordt bezorgd.

NEEM CONTACT OP
PROFESSIONELE CHAUFFEURS

betrouwbaar

Het Sneed Logistics B.V. team bestaat uit ervaren en professionele chauffeurs die ervoor zorgen dat uw zendingen goed van A naar B komen.

NEEM CONTACT OP
SCHERPE PRIJZEN

voordelig

Wij hanteren scherpe prijzen. U krijgt van te voren te weten wat het vervoer van uw zending kost, zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: Uw zending bezorgen.

NEEM CONTACT OP

NWO

Stichting NIWO geeft de vergunningen aan transportbedrijven pas af als deze bedrijven aan 3 kwalitatieve eisen voldoen.

  • Kredietwaardigheid
  • Vakbekwaamheid
  • Betrouwbaarheid

U kunt controleren of u met een vergunninghoudend bedrijf werkt door een check te doen bij het NIWO: http://www.niwo.nl.

Al onze koeriers zijn ambitieus, gefocust, klantvriendelijk. Zij worden continue geïnstrueerd om correcte, vriendelijke verkeersdeelnemers te zijn.

Bij Sneed Logistics B.V. lopen uw zendingen op alle gebieden geen enkel risico.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten?

Neem dan direct contact met ons op. We streven ernaar om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.